Förskola Sollentuna

I Sollentuna har vi två förskolor med duktiga pedagoger och bra lokaler. Vårt mål är att ge barn de bästa förutsättningarna för att utvecklas på många plan och samtidigt ha kul. Pilens förskola i Sollentuna (nära Helenelunds pendettågsstation/centrum) är en förskola med två avdelningar för olika åldersgrupper (1-3 år samt 3-5 år). Denna förskola har erövrat utmärkelsen ”Grön Flagg” som är ett verktyg och en certifiering från organisationen Håll Sverige Rent. Det innebär att vi tematiskt arbetar med hållbar utveckling.

Svalgångens förskola Sollentuna

Vår andra förskola som ligger i Sollentuna heter Svalgångens förskola. Svalgången har också två avdelningar för två olika åldersgrupper (1-3 år samt 3-5 år). Svalgångens förskola ligger i nära anslutning till Eriksbergsskolan samt Helenelunds pendeltågsstation/centrum. Även denna förskola kan stoltsera sig med att de har erövrat utmärkelsen ”Grön Flagg”.

Här nedan kan du se och läsa mer om våra skolor i Sollentuna. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Du hittar våra kontaktuppgifter här.