Förskolor i Norrtälje & Rimbo

Välkommen till våra förskolor i Norrtälje & Rimbo. Förskolorna erbjuder en trivsam miljö där barnen blir inspirerade till utforskande och lek.

Förskolor med tydlig läroplan

Våra förskolor arbetar med tydliga läroplaner och efter TP:s koncept med följande:

  • Språkutveckling för barnen utifrån ”Före Bornholmsmodellen”.
  • Praktisk matematik utifrån vårt material ”Räkna med TP”.
  • Relationskompetens/förhållningssätt utifrån Jesper Juhls bok ”Det kompetenta barnet”.
  • Hållbar utveckling och miljö med inspiration från stiftelsen ”Håll Sverige Rent” med målet att sträva mot att erövra Grön Flagg.
  • Vi har pedagoger som utbildats i taktil barnmassage som erbjuds.

Grön flagg

Utvecklande förskolor – Hitta rätt förskoleplats i Norrtälje & Rimbo

Förskolan ska vara en säker plats för utveckling och kunskapsgivande. Våran ambition är att lära barnen och ge de en stabil grund att stå på inför framtiden. Vi låter barn vara barn samtidigt som vi lär ut rätt värderingar. För att ditt barn så trivas på våra förskolor i Norrtälje så är det viktigt att ni hittar rätt förskoleplats, som passar just ditt barn. Barn behöver olika typer av utbildning och miljöer för att trivas. Våra förskoleplatser i Norrtälje är skapade för att barnen ska utvecklas i sin takt och må så bra som möjligt.

Vill ni veta mer om våra förskolor i Rimbo & Norrtälje? Klicka på bilden nedan. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information. Hitta din förskoleplats i Rimbo & Norrtälje och ansök redan idag!